Fremtidens måte å drive bedrift på

I dag er Folio en bankkonto med et smart betalings­kort, som automatiserer bilag, utlegg og reise­regninger. Men vi stopper ikke der. I løpet av 2020 kan du drive hele bedriften fra Folio, og kvitte deg med alt det andre.

Økonomien på
ett sted

Med Folio slipper du å vingle mellom bank, regnskaps­system, regneark og kvitterings­kaos. Folio vet hvor pengene dine kommer fra, og hvor de skal. Så slipper du å tenke på det! Alt du trenger å gjøre er å følge noen superenkle steg i Folio – på et språk alle kan forstå.

Vi kaller et møte for et møte – ikke «7350 representasjon, fradrags­berettiget»

I fremtiden vil Folio tilby «full regnskapspakke» i samarbeid med partnere, hvis du vil at Folio skal ta hele jobben med regnskapet, inkludert innlevering. Men du kan fint koble Folio opp mot regnskaps­systemet eller regnskaps­føreren du har fra før, og ta innleveringen derfra.

Forstå hvor mye penger du egentlig har!

Regnskap dokumenterer fortiden. Men som daglig leder er det jo fremtiden du er mest opptatt av. Derfor viser Folio deg hvilke av pengene på konto du kan bruke, og hvor mye som skal ut i utgifter og avgifter, som leie, skatt, moms og gjentagende fakturaer. Betalte du lønn til Anita i forrige måned skal du sikkert gjøre det denne måneden også!

Gjør alt fra Folio!

Folio er bank­kontoen som gjør regnskapet for deg! Nye funksjoner slippes etter tur i løpet av 2020, og før du vet ordet av det driver du bedriften fra Folio:

  • Send fakturaer (også EHF).
  • Kjør lønn. Skattetrekk, arbeidsgiver­avgift og feriepenger tar Folio seg av.
  • Automatisk bokfør det du kjøper når du trekker Folio-kortet. Med minimal innsats fra din side.
  • Få varsler i e-post eller push-varsel når penger går inn og ut av kontoen din.
  • Få varsler når en viktig frist eller oppgave nærmer seg. Motta råd basert på dataene du legger inn om firmaet ditt.

Få Folio-kort i dag!

Våre første kunder bruker Folio allerede, og vi ruller stadig ut nye funksjoner. Du trenger ikke bytte bank eller regnskaps­system for å begynne å bruke Folio.

Ja takk! Spørsmål & svar