Hopp til innhold

For deg som er regnskapsfører

Må du mase på kundene dine etter kvitteringer? Med Folio slipper du det!

Slutt på mangellister!

Når dine kunder bruker Folio blir kjøpene bokført underveis. Det betyr at den informasjonen som trengs er komplett og tilgjengelig akkurat når du trenger den! Det er ikke lenger noen grunn til å nøste opp i private kjøp eller savnede kvitteringer fra i fjor. Alle i en bedrift kan ha hvert sitt Folio-kort.

Dette regnskapsbyrået ber kundene skaffe Folio

Når kunden har bedrifts­konto i Folio, har du alt du trenger til regn­skapet, alltid. Ingen må nøste opp i private kjøp eller savnede kvitter­inger fra i fjor. Alle bilag og forklaringer lander i regn­skaps­systemet ditt, akkurat når du trenger dem.

Se liste over integrasjoner

Integrert med ditt system

Folio-kort

Et smartere bedriftskort

Kunden får et varsel i appen når penger går ut av konto. Vi gjør det lekende lett å laste opp bilaget, og sørger for at alt ligger klart til regn­skapet, alltid.

Les mer om Folio-kortet

Flere kunder, mindre stress!

Ingen er tjent på dårlig tidsbruk og små bedrifter har et stort behov for kvalitets­sikring og gode råd. Tiden brukes bedre og kunden blir lykkeligere, når budsjettet ikke lenger går til punching, kategorisering og masing.

Superenkel bestilling

Det er kunden din som må bestille Folio. Man trenger bare BankID, og det er ikke nødvendig å avslutte andre bank­avtaler først. Folio koster fra 89 kr/mnd (+ mva). Se priser

Hjelp oss med å hjelpe deg!

Vi vil gjerne vite mer om hvordan Folio kan bli bedre for regnskaps­førere. Derfor bygger vi funksjoner på etter­spørsel fra nettopp dere! Send oss en e-post på hei@folio.no.