For deg som er regnskapsfører

Må du mase på kundene dine etter kvitteringer? Med Folio slipper du det!

Slutt på mangellister!

Når dine kunder bruker Folio blir kjøpene bokført underveis. Det betyr at den informasjonen som trengs er komplett og tilgjengelig akkurat når du trenger den! Det er ikke lenger noen grunn til å nøste opp i private kjøp eller savnede kvitteringer fra i fjor. Alle i en bedrift kan ha hvert sitt Folio-kort.

Dette regnskapsbyrået ber kundene skaffe Folio

Når det er tid for å rapportere inn regnskapet vil du motta en ryddig pakke med filer som du kan laste rett opp i regnskaps­systemet. Vi er dessuten snart klar med integrasjoner mot de største systemene, så du kan overføre direkte.

Kommer snart…

Skjermbilder: Påminnelse til kunder, Hent regnskapsperiode og Send regnskapet til eksternt system

Flere kunder, mindre stress!

Ingen er tjent på dårlig tidsbruk og små bedrifter har et stort behov for kvalitets­sikring og gode råd. Tiden brukes bedre og kunden blir lykkeligere, når budsjettet ikke lenger går til punching, kategorisering og masing.

Hjelp oss med å hjelpe deg!

Vi vil gjerne vite mer om hvordan Folio kan bli bedre for regnskaps­førere. Derfor bygger vi funksjoner på etterspørsel fra nettopp dere!

Trenger du for eksempel bedre oversikt over hvilke regnskap som er ferdige? Er det noe annet vi ikke har tenkt på som kan gjøre din arbeidsdag mer effektiv? Send oss en e-post på hei@folio.no.