For deg som er regnskapsfører

Må du mase på kundene dine etter kvitteringer? Med Folio slipper du det!

Slutt på mangellister!

Når dine kunder bruker Folio blir kjøpene bokført underveis. Det betyr at den informasjonen som trengs er komplett og tilgjengelig akkurat når du trenger den! Det er ikke lenger noen grunn til å nøste opp i private kjøp eller savnede kvitteringer fra i fjor. Alle i en bedrift kan ha hvert sitt Folio-kort.

Dette regnskapsbyrået ber kundene skaffe Folio

Når det er tid for å rapportere inn regn­skapet kan du logge inn i kundens Folio og sende de ferdig­konterte utgiftene med bilag rett over i regn­skaps­systemet. Dette finnes for Tripletex og PowerOffice Go, og snart for Uni Economy og 24SevenOffice.

Kommer snart…

Skjermbilder: Påminnelse til kunder, Hent regnskapsperiode og Send regnskapet til eksternt system

Flere kunder, mindre stress!

Ingen er tjent på dårlig tidsbruk og små bedrifter har et stort behov for kvalitets­sikring og gode råd. Tiden brukes bedre og kunden blir lykkeligere, når budsjettet ikke lenger går til punching, kategorisering og masing.

Superrask bestilling

Det er kunden din som må bestille Folio. Det tar ti minutter, og de fleste får kontoen på én dag. Man trenger bare BankID, og det er ikke nødvendig å avslutte andre bank­avtaler først. Se prisliste.

Hjelp oss med å hjelpe deg!

Vi vil gjerne vite mer om hvordan Folio kan bli bedre for regnskaps­førere. Derfor bygger vi funksjoner på etter­spørsel fra nettopp dere! Send oss en e-post på hei@folio.no.