For deg som er regnskapsfører

Må du mase på kundene dine etter kvitteringer? Med Folio slipper du det!

Slutt på mangellister!

Når dine kunder bruker Folio blir kjøpene bokført underveis. Det betyr at den informasjonen som trengs er komplett og tilgjengelig akkurat når du trenger den! Det er ikke lenger noen grunn til å nøste opp i private kjøp eller savnede kvitteringer fra i fjor. Alle i en bedrift kan ha hvert sitt Folio-kort.

Dette regnskapsbyrået ber kundene skaffe Folio

Når det er tid for å rapportere inn regn­skapet kan du logge inn i kundens Folio og sende de ferdig­konterte utgiftene med bilag rett over i regn­skaps­systemet. Se integrasjoner.

Folio-kort

Et smartere bedriftskort

Folio maser på kvitteringen for deg. Kunden får et varsel i appen når penger går ut av konto. Vi gjør det lekende lett å laste opp bilaget, og sørger for at alt som trengs til regn­skapet ligger klart i Folio.

Les mer om Folio-kortet

Flere kunder, mindre stress!

Ingen er tjent på dårlig tidsbruk og små bedrifter har et stort behov for kvalitets­sikring og gode råd. Tiden brukes bedre og kunden blir lykkeligere, når budsjettet ikke lenger går til punching, kategorisering og masing.

Superrask bestilling

Det er kunden din som må bestille Folio. Det tar ti minutter, og de fleste får kontoen på én dag. Man trenger bare BankID, og det er ikke nødvendig å avslutte andre bankavtaler først. Folio koster fra 79 kr/mnd (+ mva). Se priser.

Hjelp oss med å hjelpe deg!

Vi vil gjerne vite mer om hvordan Folio kan bli bedre for regnskaps­førere. Derfor bygger vi funksjoner på etter­spørsel fra nettopp dere! Send oss en e-post på hei@folio.no.