Bedriftskonto fra Folio

Med Folio får du en innovativ bedrifts­konto for ENK og AS. De aller fleste som stifter AS i Stiftemaskinen, velger en konto fra Folio.

Bestill Folio-konto

Gratis og gebyrfri, med helt spesielle egenskaper!

  • Nettbank med integrerte regnskaps­verktøy, gjør at du sparer tid og penger.
  • Koble sammen Folio med regn­skaps­systemet for optimal arbeids­flyt, og gi regn­skaps­fører tilgang. Se integrasjoner.
  • Bedriftskort med app, som gjør bilagsføring lekende lett (68 kr + mva per måned).
  • Helt super kundeservice, på chat, e‑post og telefon.
  • Få påminnelser om betalinger, kvitteringer og frister.
  • Kontoen har ingen skjulte gebyrer eller avgifter.

Like trygt som banken

Når du bruker Folio, er det Sparebanken Vest som passer på pengene dine. De har holdt på siden 1823, og er en av Norges største og eldste spare­banker. Sparebanken Vest leverer bankt­jenester til oss, men du forholder deg bare til Folio som kunde.

En superenkel nettbank

Folio er skreddersydd for små bedrifter og selvstendig nærings­drivende. Du får en enkel og bruker­vennlig nettbank som gir deg oversikt og trygghet, uten reklame for andre bank­tjenester, forvirrende funksjoner og vanskelig språk.

Vennlig og tilgjengelig kundeservice

Folk skryter av vår kunde­service! Hvis du lurer på noe eller trenger hjelp, kan du ta kontakt på chat, e-post eller telefon. Vi snakker med små­bedrifter, frilansere og gründere hver dag, og strekker oss langt for å hjelpe.

Ingen overraskende regninger fra regnskapsføreren

Glem mangel­lister og timer brukt på leting etter kvitteringer. Når du bruker Folio blir utgifter og inntekter bokført underveis, slik at regnskapet alltid er komplett før det sendes videre til regnskaps­føreren, eller direkte inn i ditt regnskapssystem.

Les om gründeren som har forenklet regnskapet med Folio

Aldri mer reiseregninger, utlegg og tapte kvitteringer

Gi Folio-kortet til alle i bedriften, så har du full kontroll på alle kjøp i sanntid! For 68 kroner (+ mva) kan du bruke bedrifts­kortet som bokfører kjøpene for deg. Du får en varsling på mobilen når penger går ut av konto. Ta bilde av kvitteringen og velg kategori for utgiften med en gang, så er du ferdig med det.

Prøv uten bindingstid!

Vi vil at så mange bedrifter som mulig skal få oppleve hvor bra Folio er. Derfor har vi ingen bindingstid, skjulte gebyrer eller avgifter. Sjekk ut prisene våre.

Vi tar kun betalt de månedene du bruker kortet, så du slipper å avslutte abonnementet hvis det ikke passer for deg.

Vil du holde deg oppdatert på nye ting vi lager? Meld på e‑posten din her.

Vi bruker ikke e‑posten din til noe rart