Vil du ha Folio?

Gjør deg klar til skrote kvitteringer og reisregninger! Folio-kortet revolusjonerer hvordan du og dine ansatte bruker penger i bedriften. Vi har ønsket våre første kunder velkommen, og slipper inn flere i April.

Slik funker Folio-kortet

Se for deg at du har et Folio-kort i den ene hånda og mobilen i den andre. Du spiser lunsj på vei til et møte i Bergen. Når du trekker kortet tikker det inn en push-melding på telefonen din. Du bekrefter at du kjøpte lunsj på reise og tar et bilde av kvitteringen. Etterpå kaster du papirlappen! Informasjonen er komplett. Alle dine ansatte kan gjøre nøyaktig det samme. Ingen av dere trenger spare på kvitteringer lenger! Reiseregninger er historie. Ved oppgjørets time har du en fiks ferdig liste over nøyaktig plasserte utgifter, medregnet skatt og moms, som kan puttes rett inn i et hvilket som helst regnskapssystem. Eller du kan gi den til regnskapsføreren din. Poenget er at jobben som gjenstår er forsvinnende liten!

Folio er bankkontoen som gjør regnskapet for deg!

Folio-kortet kan brukes overalt og alle dine ansatte kan få et kort.

Med Folio-kortet trenger dere ikke tenke på:

  • Reiseregninger. (Folio vet allerede at du er på reise!)
  • «Savnet-lister» fra regnskapsfører. (Informasjonen er der allerede!)
  • Den tidkrevende jobben med å plotte inn tall i excel-ark. (Maskinene har gjort maskinjobben!)
  • Ansatte som bader i champagne og spiser hummer og kaviar flere dager i uka! (Du har alltid oversikt over hvor pengene blir av.)

Folio er gratis frem til 1. august!

Det er fordi Folio straks blir mer enn enn en genial korttjeneste. Når produktet er ferdig har du en bankkonto som gjør opp til 90% av jobben med regnskapet for deg. Da vil du ikke trenge en annen bankkonto eller et annet regnskapssystem. Du kan sende og motta faktura fra Folio, betale lønn fra Folio, og mye mer.

NB! Du forplikter deg ikke til noe som helst ved å prøve Folio-kortet gratis. Vi har ingen bindingstid.

Hva må jeg gjøre for å få Folio?

Folio passer for alle som har et AS. I første omgang kan du beholde din bankkonto og ditt regnskapssystem (hvis du bruker et). Så lenge du overfører penger til din Folio-konto er kortet ditt klart til bruk! Starter du med et Folio-kort kan du suksessivt nyte av Folios tjenester etterhvert som de blir klare.

Må jeg ha et regnskapssystem eller en regnskapsfører i tillegg til Folio?

Ikke når Folio er ferdig. Vi kommer til å tilby ulike løsninger til ulike behov. Prisene er ikke landet enda, men du vil ikke måtte betale mer enn du allerede gjør for tilsvarende tjenester. Du vil bare få det veldig mye enklere!

Dette blir Folio

Folio-regning

Betal regningene dine på grensesprengende enkelt vis i Folio! Er det en EHF- faktura trenger du bare bekrefte i appen. Helt uten å taste KID-nummer!

Folio-faktura

Du sender faktura fra det samme stedet som du lager dem. I Folio selvfølgelig! Du får et push-varsel når pengene er inne på konto. Eller når de burde ha vært der.

Folio-oversikt

Folio viser ikke bare hvor mye penger du har på konto, men hvor mye penger du egentlig har. Betalte du lønn til Anita forrige måned er det stor sannsynlighet for at du skal gjøre det igjen! Vi tar skatt, moms og andre faste utgifter med i beregningen.

Folio-kalender

Den eneste ulempen med å drive AS er alle fristene man må huske på! Med Folio i baklomma har du ingen grunn til å drite deg ut. Folio minner deg på å betale moms, levere aksjonærregisteroppgave, og alt annet du må være nøye med å gjøre før dagbøtene ruller inn. Lurer du på hva aksjonærregisteroppgaven er og hvordan du lager den? Folio gir deg svar på det også.

Folio-buffer

Har du ikke penger til å betale lønn neste måned? Ingen fare! Folio vet at du venter på penger fra en utestående faktura og kobler deg på en bank som kan gi deg en låneramme i sanntid.

Folio-lønn

Nå kan du betale lønn direkte fra Folio med et klikk! I Folio har du en enkel oversikt over alle dine ansatte og hva de skal ha av forsikringer, frynsegoder, skattetrekk, også videre.

Meld deg på vår e-postliste, så gir vi deg beskjed den dagen du kan få ditt Folio-kort!

Meld deg på e-postlisten vår.

Vi bruker ikke e-posten din til noe rart. Les om vårt personvern.

Dag Olav Norem

Daglig leder

Folios grunnlegger er Dag Olav. Han er økonom og har jobbet store deler av karrieren sin med teknologi. Han er tidligere leder i FINN Eiendom og ansvarlig for utviklingen av mobilappen til Finn.no. Mer ›

Folios grunnlegger er Dag Olav. Han er økonom og har jobbet store deler av karrieren sin med teknologi. Han er tidligere leder i FINN Eiendom og ansvarlig for utviklingen av mobilappen til Finn.no. Dag Olav har også jobbet i Yahoo og Opera Software, med digital infrastruktur som brukes av millioner av mennesker hver dag. Nå vil han revolusjonere hvordan digital økonomistyring ser ut.

don@folio.no, 932 52 043, LinkedIn, twitter

Ingrid Folvik

Økonomisjef

Ingrid har solid erfaring med økonomistyring, blant annet som controller i Telenor og som regnskapssjef i Spenncon. I Folio jobber hun i prinsippet med å utspille sin egen rolle som regnskapsfører. Mer ›

Ingrid har solid erfaring med økonomistyring, blant annet som controller i Telenor og som regnskapssjef i Spenncon. I Folio jobber hun i prinsippet med å utspille sin egen rolle som regnskapsfører. Det lever hun godt med, fordi hun har et oppriktig ønske om å hjelpe flere med regnskap og økonomi enn hun får til alene. Hun er oppvokst på en gård, og har fra barnsben av hatt frivillig regnskap – og kassereransvar for x antall organisasjoner. Ingrid er utdannet ved Norges Handelshøyskole (NHH).

Wilhelm Joys Andersen

Teknologisjef

Wilhelm startet sin første utviklerbedrift da han var 15 år og har siden laget teknologibyrået Minus. Wilhelm har bygget nettlesere i Opera Software, og har jobbet med å koordinere implementeringen av HTML5 internasjonalt. Mer ›

Wilhelm startet sin første utviklerbedrift da han var 15 år og har siden laget teknologibyrået Minus. Wilhelm har bygget nettlesere i Opera Software, og har jobbet med å koordinere implementeringen av HTML5 internasjonalt. Det betyr at han kjenner verdensveven fra innsiden og kan jobbe strategisk med utvikling av ny kode på et veldig høyt nivå. Men Wilhelm har flere grunner til å stifte Folio: Han er en vellykket gründer med vinduskonvolutt-skrekk. Nå er alt han trenger å lage en tidsmaskin, så han kan sende Folio tilbake til den han var i 2012.

wilhelm@folio.no, 977 23 641, LinkedIn

Ida Jackson

Kreativ leder

Ida er kjent som blogger og forfatter. Det var hennes gamle makker Wilhelm som fikk henne med på Folio-laget. Sammen var de med på gjennopplivingen av Store norske leksikon. Mer ›

Ida er kjent som blogger og forfatter. Det var hennes gamle makker Wilhelm som fikk henne med på Folio-laget. Sammen var de med på gjennopplivingen av Store norske leksikon, som gikk fra å være erklært som Norges mest mislykkede digitalsatsning til å vinne en serie med priser. Ida har vært nominert til Brageprisen to ganger, og topper bestselgerlistene med barneboka om Brillebjørn. Hun har jobbet med digital strategi i Netlife. Men viktigst av alt har hun gått økonomisk i baret før, så hun visste at Stiftemaskinen var noe hun måtte være med på å lage.

ida@folio.no, 400 35 019, LinkedIn

Helena Brodtkorb

Kommunikasjonssjef

Helena har jobbet som forfatter og redaktør, og er fast spaltist i Dagens Næringsliv. Hun har jobbet for Kagge Forlag, Astrup Fearnley Museet, D2 (Dagens Næringsliv) og magasinet Kunst. Mer ›

Helena har jobbet som forfatter og redaktør, og er fast spaltist i Dagens Næringsliv. Hun har jobbet for Kagge Forlag, Astrup Fearnley Museet, D2 (Dagens Næringsliv) og magasinet Kunst.

Helena har studert avansert kunstteori på Blindern, og irritert seg grønn over det utilgjengelige språket «International Art English». Da hun ble selvstendig næringsdrivende, innså hun at økonomenes stammespråk var minst like ekskluderende. Denne irritasjonen skal komme Folios brukere til gode.

helena@folio.no

Karl Anders Øygard

Utvikler

Karl Anders har vært på nett siden 1992. Han jobbet med virtual reality i 1996 før han ble den sjuende ansatte i Opera Software. Mer ›

Karl Anders har vært på nett siden 1992. Han jobbet med virtual reality i 1996 før han ble den sjuende ansatte i Opera Software. De to første årene han jobbet der, var han med på å skrive koden de fleste av oss vil tenke på som kjernen i nettleseren. Han har også vært med på å skrive koden til det som ble Winamp. Karl Anders har også jobbet i skjæringspunktet mellom kunst og programvare, og er den eneste i Folio som har stilt ut på Kunstnernes hus.

karlo@folio.no, LinkedIn

Rune Finstad Halvorsen

Utvikler

Rune fikk sommerjobb i Opera Software under studiene og ble der. Han jobbet først med web apps, senere med Dragonfly, Operas utviklerverktøy. Etter Opera var Rune med på å ta FINN.no over på mobil. Mer ›

Rune fikk sommerjobb i Opera Software under studiene og ble der. Han jobbet først med web apps, senere med Dragonfly, Operas utviklerverktøy. Da han studerte jobbet han med Python, men de siste ti årene har det gått i JavaScript. Etter Opera var Rune med på å ta FINN.no over på mobil. Han har jobbet med mange forskjellige prosjekter i Schibsted, i tillegg til å ha hatt litt ulike oppstartsbedrifter på si.

rune@folio.no, LinkedIn, twitter

David Håsäther

Utvikler

David har drevet med webutvikling siden millenniumskiftet. Han begynte karrieren sin i Opera Software, først på widgets, senere på Dragonfly. Han gikk videre til å jobbe i FINN.no. Mer ›

David har drevet med webutvikling siden millenniumskiftet. Han begynte karrieren sin i Opera Software, først på widgets, senere på Dragonfly. Han gikk videre til å jobbe i FINN.no, først med å gjøre nettsidene responsive, senere med søk, ytelse og universell utforming. Da Wilhelm fortalte om Folio, var han klar for å ta overgangen fra et av Norges mest brukte nettsteder til noe som ingen hadde brukt før.

david@folio.no, LinkedIn

Uladzimir Prystauka

Utvikler

Uladzimir har mastergrad i fysikk og elektronikk. Han er spesialist på kryptering og datasikkerhet. Han vokste opp i Hviterussland, men flyttet til Norge for å jobbe i Opera Software. Mer ›

Uladzimir har mastergrad i fysikk og elektronikk. Han er spesialist på kryptering og datasikkerhet. Han vokste opp i Hviterussland, men flyttet til Norge for å jobbe i Opera Software. Der jobbet han blant annet med Opera Mobile og Opera Max, spesifikt med trafikkinspeksjon og kryptering. Deretter gikk han over i Samsung da de kjøpte Opera Max. Han jobbet tett med Karl Anders i Opera. Derfor synes han det er fint å komme tilbake til det gamle teamet i en ny bedrift. Han beskriver seg selv som en evig pessimist – en følge av å jobbe med sikkerhet. Men han ser lyst på Folio. Uladzimir må alltid lære noe nytt, og det er han sikker på at han kommer til å gjøre her.

Martin Lehmann

Utvikler

Martin har jobbet i FINN.no fra han var student og skrev masteroppgaven sin om utfordringen med å rulle ut applikasjoner på en god måte. Mer ›

Martin har jobbet i FINN.no fra han var student og skrev masteroppgaven sin om utfordringen med å rulle ut applikasjoner på en god måte. Han har jobbet med alt fra å gamifisere profilbildeopplastningen til hele prosessen med å legge inn en ny annonse. Han har jobbet med alt fra frontend til baksystemer, men liker best å tilrettelegge slik at andre frontend-utviklere får jobbet best mulig. Han begynner i Folio for å få jobbe tettere med et mindre produkt. Slik kan han gjøre en større forskjell på hvordan produktet blir.

LinkedIn

Simen Bekkhus

Utvikler

Simen er JavaScript-utvikler på tvers av hele stacken. Tidligere har han jobbet med Kjernejournal for helsenorge.no og med frontend-utvikling i FINN.no. Mer ›

Simen er JavaScript-utvikler på tvers av hele stacken. Tidligere har han jobbet med Kjernejournal for helsenorge.no og med frontend-utvikling i FINN.no. Simen bidrar også aktivt på flere open source-prosjekter, blant annet Facebooks testrammeverk Jest, og vedlikeholder Docker images for Node.js.

LinkedIn

Gjermund Gustavsen

Designer (Tight)

Gjermund er gründer og daglig leder i Tight. Det morsomste han vet er å lage tjenester han selv drømmer om å bruke – enten det er bysykkelapp til Oslo eller restaurantguide for Aftenposten. Mer ›

Gjermund er gründer og daglig leder i Tight. Det morsomste han vet er å lage tjenester han selv drømmer om å bruke – enten det er bysykkelapp til Oslo eller restaurantguide for Aftenposten. Gjermund har designet ting på data’n så lenge han kan huske. I tenårene skjønte han at det kunne være en jobb, og siden da har han utformet nettsider for betalende kunder. Som designer jobber Gjermund med brukervennlighet så vel som det visuelle, og er heller ikke redd for å dykke ned i CSS-kode for detaljenes skyld.

Folio ser han på som en glitrende mulighet til å løse egne problemer, samt trekke på erfaringer fra mange år som selvstendig næringsdrivende.

LinkedIn

Støttespillere

Kari Olrud Moen

Styreleder

Kari er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har en MBA fra Haas School of Business ved University of California, Berkeley. Hun har vært medlem av DNBs konsernledelse i mer enn 10 år. Mer ›

Kari er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har en MBA fra Haas School of Business ved University of California, Berkeley. Hun har vært medlem av DNBs konsernledelse i mer enn 10 år. Hun var statssekretær i Finansdepartementet fra 2001 til 2005. Hun har også vært Associate i McKinsey & Company. Kari har mange styreverv, blant annet som styreleder i Bankenes sikringsfond, Sykehusapotekene HF, ved Norges Handelshøyskole og i VR Education. Hun er også styremedlem i Summa Equity AB.

LinkedIn

Christian Printzell Halvorsen

Styremedlem

Christian har master i informasjonsteknologi fra NTNU. Han har flere års erfaring som administrerende direktør i Cxense ASA og FINN.no. Mer ›

Christian har master i informasjonsteknologi fra NTNU. Han har flere års erfaring som administrerende direktør i Cxense ASA og FINN.no. Han har også sittet som styreleder i foretak i skjæringspunktet mellom betalingsvirksomhet og teknologiutvikling, blant annet fra Lendo AS, Penger.no, Schibsted Vekst, Le Bon Coin og Schibsted ePayment.

LinkedIn, twitter

Ragnhild Janbu Fresvik

Styremedlem

Ragnhild er Konserndirektør Bedriftsmarked i Sparebanken Vest. I banken har hun vært forretningsutvikler, ansvarlig for investor relations og CFO. Mer ›

Ragnhild er Konserndirektør Bedriftsmarked i Sparebanken Vest. I banken har hun vært forretningsutvikler, ansvarlig for investor relations og CFO. Ragnhild har bred erfaring fra consulting og finans fra Boston Consulting Group, og senere som Investment Manager i Private Equity-selskapet Borea Opportunity Management. Hun er styreleder i Eiendomsmegler Vest og styremedlem i SNF (NHH).

LinkedIn, twitter

Rune Brunborg

Styremedlem

Rune jobber som daglig leder i Tribe Venneforsikring. Han har mange års ledelseserfaring, blant annet fra Penger.no, Skandiabanken og PwC. Mer ›

Rune jobber som daglig leder i Tribe Venneforsikring. Han har mange års ledelseserfaring, blant annet fra Penger.no, Skandiabanken og PwC. Han er styreleder i Dealflow AS, aksjebasert crowdfunding er og styremedlem i Eika Kredittbank. Rune har styreerfaring fra både teknologitunge virksomheter og finansforetak.

LinkedIn

Audun Fauchald Strand

Teknisk rådgiver

Audun er utviklernes utvikler. Han jobber først og fremst med nais.io, NAVs nye applikasjonsplattform, men tar seg tid til å sørge for at alt i Folio går på skinner. Mer ›

Audun er utviklernes utvikler. Han jobber først og fremst med nais.io, NAVs nye applikasjonsplattform, men tar seg tid til å sørge for at alt i Folio går på skinner. Audun jobber for at rammene for programvareutvikling skal være like ryddige og oversiktlige som stikkontaktene du lader mobilen i. Før han begynte å engasjere seg i velferdsstatens fremtid, jobbet han i FINN.no med alt fra flysøk til infrastruktur.

audun@folio.no, LinkedIn

Samarbeidspartnere

Sparebanken Vest

Sparebanken Vest er partner av og investor i Folio. Banken er landets tredje største sparebank med mer enn 250 000 person- og bedriftskunder. Les mer om samarbeidet i Dagens Næringsliv og Shifter.

Heydays

Heydays designbyrå jobber i skjæringspunktet mellom merkevare og digitale produkter. De er teamet bak kjente identiteter som Oslo Bysykkel, Kolonial.no, Huddly og Flokk.

Innovasjon Norge

Innovasjon Norge bidrar til nyskaping i næringslivet og utvikling av konkurransedyktige norske bedrifter. Folio har mottatt både tilskudd og lån fra Innovasjon Norge.