Jobb i Folio

Hvorfor jobbe med oss?

Det finnes plenty med jobber der ute for deg som har det å bygge digitale tjenester som håndverk. Vi i Folio vet av erfaring at det er lengre mellom jobbene som tilrettelegger for at du skal kunne utføre det håndverket på en skikkelig måte. Derfor har vi to ambisjoner: Å bygge et særdeles godt, digitalt produkt og å være et av de aller beste stedene å bygge digitale produkter.

Hos oss er du ikke en “ressurs” (og vi gjør vårt beste for ikke å være “overhead”). Vi har et arbeidsmiljø som balanserer behovet for enkel kommunikasjon med behovet for uforstyrret konsentrasjon.

Vi er gjerrige på champagnen, men aldri på de verktøy du trenger for å gjøre jobben din.

Vår erfaring er at organisasjoner blir sterkere med større mangfold enn det vi i Folio så langt representerer. Det er kanskje vår største svakhet i dag, og det er en stor styrke om du bringer med deg profesjonell eller kulturell bakgrunn som øker mangfoldet i teamet.

Alle ansatte i Folio vil få eierskap i selskapet gjennom opsjoner og/eller mulighet til å kjøpe seg inn i en tidlig fase.

Interaksjonsdesigner

Vi søker en erfaren designer til fulltidsstilling. Vi er særlig på jakt etter noen med lang erfaring innen UX-, interaksjons- og tjenestedesign. Du vil få jobbe tett med produktutvikling, brukertesting, måling og analyse, og vil kunne være med å forme både kundereisen og helheten i tjenesten.

Du vil få jobbe tett sammen med utviklere som gjør at veien fra innsikt til test til iterasjon blir svært kort. Vi kan skilte med dyktige kollegaer, faglig autonomi og spennende oppgaver.

Vi nås enklest via e-post til hei@folio.no