Hopp til innhold

Billigere regnskap

Det koster å føre regnskap, enten du betaler med tid eller penger. Med Folio gjøres grovjobben underveis, slik at jobben som gjenstår til slutt blir mindre.

Få deg Folio-konto

Bruk mindre tid på regnskapet

En kaffe blir fort dyr når den skal føres inn i regnskapet for hånd. Folio fjerner denne problematikken. Vi henter informasjonen om dine konto­bevegelser i sanntid, og sørger for at alt er klart til regnskapet.

Skjerm for å koble sammen Folio og Fiken

Snakker med regn­skaps­systemet ditt

Folio brukes oftest med Fiken eller Tripletex, men kan kobles til alle de vanlige regn­skaps­systemene. Du sender bevegelser og bilag over fra Folio med et tastetrykk, betaler med KID, og godkjenner betalinger i regnskapssystemet.

Folio fungerer spesielt godt sammen med Fiken. Bruker du Fiken, havner dine bokførte trans­aksjoner i regn­skapet automatisk! Integrasjoner med Fiken og Tripletex er inkludert i alle våre abonnementer.

Se liste over integrasjoner

Folio med regnskapsfører

Regn­skaps­føreren kan logge inn og få alt servert på et sølvfat i Folio. Når ingen må mase etter manglende bilag, eller bruke tid på manuell bokføring, kan tiden dere har sammen brukes mye bedre.

Folio-app og bankkort

Aldri mer reiseregninger, utlegg og tapte kvitteringer

Med Folio har du full kontroll på alle kjøp i sanntid! Bedrifts­kortet og appen bokfører kjøpene dine med det samme. Du får en varsling på mobilen når penger går ut av konto. Ta bilde av kvitteringen og velg kategori for utgiften, og du er ferdig!

Fant du ikke svar på det du lurte på?

Vi svarer på chat på hverdager kl. 9–16.

Smilende kvinne med laptop

Fra 89 kr i måneden, ingen bindingstid!

Vi vil at så mange bedrifter som mulig skal få oppleve hvor bra Folio er. Derfor har vi ingen bindingstid, skjulte gebyrer eller avgifter. Prisen er eksklusive mva.

Bestill konto

Sjekk priser her