Billigere regnskap

Det koster penger å føre regnskap, enten du betaler med tid eller penger. Med Folio gjøres grovjobben underveis, sik at jobben som gjenstår til slutt blir mindre.

Bruk mindre tid på regnskapet

En kaffe blir fort dyr når den skal føres inn i regnskapet for hånd. Folio fjerner denne problematikken. Vi henter informasjonen om dine konto­bevegelser i sanntid, og sørger for at alt er klart til regnskapet.

For deg som fører selv

Bruker du et regn­skaps­system? Du kan sende alt fra Folio rett inn systemet ditt med et taste­trykk. Vi sier fra hvis du mangler en kvittering eller opplysning, sånn at du alltid har har kontroll i hverdagen.

Folio med regnskapsfører

Regn­skaps­føreren kan logge inn og få alt servert på et sølvfat i Folio. Når ingen må mase etter manglende bilag, eller bruke tid på manuell bokføring, kan tiden dere har sammen brukes mye bedre.

Holdingselskap? Se hit!

Hvis du har et holding­selskap med bedrifts­konto i Folio kan vi levere hele regn­skapet for deg! Og det til en konkurranse­dyktig pris. Da trenger du ikke en regn­skaps­fører eller et regn­skaps­system. Les mer om vår pakke for holdingselskap.

Lurer du på noe om Folio?

Vi svarer på chat på hverdager kl. 9–16.