Si farvel til utlegg og kvitteringer

Et kort og en app for alle kjøp i bedriften. Enten det bare er deg, eller du har ansatte, sparer du timevis brukt på regnskapet!

Test selv

Bokfør kjøpet når du bruker pengene

Du får et pling på mobilen når du bruker kortet. Trykk på varselet og legg til kvittering i en fei. Det er så kjapt at du aldri vil utsette det, vi lover!

Øyeblikkelig regnskap, på et språk du forstår!

Velg blant enkle forslag i appen, som «lunsj» eller «reise». Resten finner Folio ut av, og regnskapet er komplett før du sender det til regnskaps­føreren, eller regnskaps­systemet ditt.

Ikke bruk penger på å føre bilag og rydde i kvitteringer

Selv den minste utgift blir dyr når den må føres inn i regnskapet for hånd. Spar bedriften for timer brukt på masing, leting, utleggs­skjemaer og mangel­lister. Enten du bruker en regnskaps­fører, eller gjør det selv, er det mye penger å spare på å la Folio gjøre grovjobben med regnskapet!

Folio passer på at dine ansatte legger inn kvittering

Du slipper å mase på ansatte etter kvitteringer, eller styre med tilbake­betaling av utlegg. Folio sier fra når pengene er gått ut av konto, og passer på at alle som bruker bedriftens penger legger til informasjon og kvittering med en gang.

Gi Folio-kort til hvem du vil, behold kontrollen selv

Alle som kjøper ting i bedriften din kan få sitt eget kort. Daglig leder har full oversikt, og styrer hvor mye penger som skal være tilgjengelig. Folio er et gebyrfritt kort som ikke kan overtrekkes, så det blir ingen overraskelser.

Sånn funker kortet og appen

1 Betal med Folio-kortet

Det kan brukes i butikk og på nett, til alt du kjøper for jobben. Du slipper forvirring om hvilke kjøp som er på firma, og hvilke som er private.

2 Trykk på varslingen

Du får en varsling med en gang. Svar på appens forslag om hva du brukte penger på, for eksempel «lunsj». Hvis du skal ta bilde av kvitteringen, får du hjelp til å huske det også.

3 Regnskapet er gjort

Folio lager et fiks ferdig regnskap for alle kjøpene dine, med riktig bilag og riktig regnskaps­konto. Send det hvor du vil, eller la regnskaps­fører hente det selv.

Folk som elsker Folio

«Jeg har savnet et slikt system og vil gjerne anbefale Folio videre. Gull verdt for oss!»

Torunn Eilertsen Ytrehus, Improving Lives AS

«Jeg synes Folio er kjempebra! Det bare kommer opp på telefonen, og så tar du bilde. Kjempeenkelt!»

Børge Kjeldsand, Kjeldsand Auto

«Jeg setter stor pris på Folio, det fungerer meget godt for oss. Veldig enkelt for meg når jeg er ute og reiser.»

Christoffer R. Tambirajah, Inligo AS

Andre har spurt om

Må jeg bytte bank?

Nei. Folio er et bankkort som kan brukes ved siden av banken og regnskaps­systemet du har fra før. Du må sette over penger på kortet før du bruker det, så det kan ikke overtrekkes.

Er Folio et regnskapssystem?

Folio klargjør regn­skapet rett der i bank­kontoen, slik at det kan sendes inn i regn­skaps­systemet, eller til regn­skaps­føreren, uten times­vis med rydding i papirer og avstemming av kontoer først. Det betyr at vil bruke veldig mye mindre tid på regn­skapet ditt, og i regn­skaps­systemet. Du kan koble Folio til Fiken og Tripletex for super­enkel over­føring. Flere systemer er rett rundt hjørnet.

Du kan også gi regnskapsfører direkte tilgang til Folio. Det sparer begge parter for mye tid og arbeid.

Hva koster det?

Et Folio-kort koster 69 kroner (+ mva) i måneden, men hvis kortet blir liggende ubrukt tar vi ikke betalt for det. Vi skiller altså mellom aktive og ikke-aktive kort. Dette gjør det uproblematisk å gi Folio-kort til ansatte som bare trekker firma kortet i perioder. Folio er for øvrig fri for gebyrer. Se detaljert prisliste her.

Se flere spørsmål og svar

Prøv uten bindingstid!

Vi vil at så mange bedrifter som mulig skal få oppleve hvor bra Folio er. Derfor har vi ingen bindingstid. Bruk det, og se selv!

Bestill nå

Vil du holde deg oppdatert på nye ting vi lager? Meld på e‑posten din her.

Vi bruker ikke e-posten din til noe rart