Hopp til innhold

Si farvel til utlegg og kvitteringer

Et kort og en app for alle kjøp i bedriften. Enten det bare er deg, eller du har ansatte, sparer du timevis brukt på regnskapet!

Test selv
Folio-app og bankkort

Bokfør kjøpet når du bruker pengene

Du får et pling på mobilen når du bruker kortet. Trykk på varselet og legg til kvittering i en fei. Det er så kjapt at du aldri vil utsette det, vi lover!

Øyeblikkelig regnskap, på et språk du forstår!

Velg blant enkle forslag i appen, som «lunsj» eller «reise». Resten finner Folio ut av, og regn­skapet er komplett før du sender det til regn­skaps­føreren, eller regn­skaps­systemet ditt. Folio kan kobles til de fleste regn­skaps­systemer, og funker veldig bra med Fiken.

Smilende mann med mobil og push-varsel om å legge til kvittering

Ikke bruk penger på å føre bilag og rydde i kvitteringer

Selv den minste utgift blir dyr når den må føres inn i regnskapet for hånd. Spar bedriften for timer brukt på masing, leting, utleggs­skjemaer og mangel­lister. Enten du bruker en regnskaps­fører, eller gjør det selv, er det mye penger å spare på å la Folio gjøre grovjobben med regnskapet!

Folio passer på at dine ansatte legger inn kvittering

Du slipper å mase på ansatte etter kvitteringer, eller styre med tilbake­betaling av utlegg. Folio sier fra når pengene er gått ut av konto, og passer på at alle som bruker bedriftens penger legger til informasjon og kvittering med en gang.

iPhone med Folio-kortet og betalingsterminal

Glem kortet, betal med mobilen!

Folio funker med Apple Pay, Google Pay og Vipps! På den måten trenger du bare «tæppe» med mobilen.

Les mer om betaling med mobil

Gi Folio-kort til hvem du vil, behold kontrollen selv

Alle som kjøper ting i bedriften din kan få sitt eget kort. Daglig leder har full oversikt, og styrer hvor mye penger som skal være tilgjengelig. Folio er et gebyr­fritt kort som ikke kan over­trekkes, så det blir ingen overraskelser.

Sånn funker kortet og appen

1 Betal med Folio-kortet

Det kan brukes i butikk og på nett, til alt du kjøper for jobben. Du slipper forvirring om hvilke kjøp som er på firma, og hvilke som er private.

2 Trykk på varslingen

Du får en varsling med en gang. Svar på appens forslag om hva du brukte penger på, for eksempel «lunsj». Hvis du skal ta bilde av kvitteringen, får du hjelp til å huske det også.

3 Regnskapet er gjort

Folio lager et fiks ferdig regnskap for alle kjøpene dine, med riktig bilag og riktig regnskaps­konto. Send det hvor du vil, eller la regnskaps­fører hente det selv.

Folk som elsker Folio

«Jeg har savnet et slikt system og vil gjerne anbefale Folio videre. Gull verdt for oss!»

Torunn Eilertsen Ytrehus, Improving Lives AS

«Jeg synes Folio er kjempebra! Det bare kommer opp på telefonen, og så tar du bilde. Kjempeenkelt!»

Børge Kjeldsand, Kjeldsand Auto

«Jeg setter stor pris på Folio, det fungerer meget godt for oss. Veldig enkelt for meg når jeg er ute og reiser.»

Christoffer R. Tambirajah, Inligo AS

Andre har spurt om

Kan jeg beholde banken jeg har fra før?

Du kan ha en bank ved siden av Folio hvis du vil. Det er ikke noe problem å ha flere kundeforhold, men alle bankkontoer i bedriften må avstemmes i regnskapet. Noen av våre største bedriftskunder bruker Folio som en egen løsning for bedriftskort til ansatte, i tillegg til å bruke en større bank til andre ting. De aller fleste har likevel Folio som eneste bankløsning.

Er Folio et regnskapssystem?

Folio er ikke et regnskapssystem, men en bedriftskonto som gjør grovjobben med regnskapet rett der i nettbanken. Folio klargjør dine kontobevegelser, slik at det som sendes videre inn i regnskapssystemet ditt er uten manglende informasjon. Dette sparer deg, eller regnskapsføreren din, for timevis brukt på manuell bilagsføring. Du kan koble Folio til regnskapssystemet ditt, sånn at overføringen skjer med et tastetrykk.

Hva koster Folio?

Folio koster fra 89 kr i måneden. Se våre priser og abonnementer her.

Se flere spørsmål og svar

Fra 89 kr i måneden, ingen bindingstid!

Vi vil at så mange bedrifter som mulig skal få oppleve hvor bra Folio er. Derfor har vi ingen bindingstid, skjulte gebyrer eller avgifter. Prisen er eksklusive mva.

Bestill konto

Vil du holde deg oppdatert på nye ting vi lager? Meld på e‑posten din her.

Vi bruker ikke e‑posten din til noe rart