Hopp til innhold

Derfor er småbedrifter misfornøyde med banken

Småbedriftene blir nedprioritert

Det er EPSI Ratings årlige bankstudie fra 2021, som kommer med de oppsiktsvekkende dårlige funnene om hva bedriftene synes om banken sin.

Og hva er de største irritasjonsmomentene?

 • Dårlig oppfølgning
 • Laber kundeservice
 • Umoderne digitale løsninger
 • Lite brukervennlig grensesnitt

Spesielt misfornøyde med oppfølging fra banken er eierne av små bedrifter. Dette overrasker ikke Dag Olav Norem, gründer og daglig leder i Folio. «De siste 20 årene er det skjedd mye med digitalisering av privatmarkedet, men veldig lite for bedrift», sier han.

Det var på tide at noen tok tak i utfordringene selvstendig næringsdrivende møter på hver dag. Utfordringer som skremmer bort selv de driftigste folka fra å satse på egen virksomhet.

Liten bedrift?

Folio har skreddersydd en smartere bedriftskonto for deg som driver for deg selv.

Sjekk ut Folio

Bankene tjener rett og slett ikke nok på de små

At de største bedriftene trives bedre med banken sinn enn de små er neppe tilfeldig. Bankene tjener mest på de store bedriftskundene fordi de kjøper flere bankprodukter. Mindre bedrifter derimot, krever mer støtte i hverdagen, og kjøper samtidig mindre av det bankene lever av å selge. Når eiere av små bedrifter føler seg oversett av storbanken, er det nok fordi de faktisk blir oversett.

Folio tenker annerledes

Det har lenge vært et desperat behov etter nytenkning for å møte små bedrifters bankbehov. Hva trenger en daglig leder av en mindre bedrift fra banken sin? Er det mulig å lage en bedriftskonto som automatiserer mye av papirarbeidet eiere av små bedrifter drukner i?

Svaret har vist seg å være ja! Folio slår sammen bank og regnskap, sånn at du sparer tid.

Vi er ikke en bank, men bedre. Du kan bruke Folio som eneste bedriftskonto, og få smarte regnskapsverktøy på kjøpet. Utviklingen av Folio startet i 2018. Spol tre år frem i tid, og Folio har allerede fått 2500 ivrige kunder som bruker Folio som sin bedriftskonto. Flere av dem har dessuten stiftet selskapet sitt gjennom Folios superraske gratistjeneste for AS-stiftelse, Stiftemaskinen.no.

5 grunner til å skaffe Folio

 • Folio er en enkel bedriftskonto og tjeneste som også automatiserer grovjobben med regnskap. Det gjør at du sparer verdifull tid i jobbhverdagen!
 • Kontoen fra Folio er fri for gebyrer og støyende mersalg. Du får verdi når du betaler for noe.
 • Folio kan skilte med personlig kundeservice og fravær av chatbots!
 • Folio har et supersmart Visa-kort + app, for øyeblikkelig bokføring og bilagshåndtering, med integrasjon mot regnskapssystemer eller regnskapsfører.
 • Folio eksisterer kun for eiere av små og mellomstore bedrifter. Vi gjør gjør vårt beste hver dag for å forstå og tilfredsstille de som driver for seg selv!

Disse kundene er mest fornøyd med Folio

 • Små og mellomstore bedrifter
 • Bedrifter uten egen økonomisjef
 • Bedrifter som har mye utlegg eller småkjøp blant ansatte
 • Folk som vil spare tid og har annet å drive med en adminoppgaver i hverdagen

Vitnesbyrd fra glade Folio-kunder

«Så fantastisk enkelt!»

«Enkelt, kjapt og mykje enklere å håndtere småutlegg/kvitteringer enn tidligere»

«Enkel prosess med å opprette selskap!»

«Veldig lettvint å handle for bedriften og fin løsning med å ta bilde av kvitteringen.»

Prøv en bedre bedriftskonto

Er du nysgjerrig på om Folio er riktig for deg?

Sjekk ut Folio