Hopp til innhold

Kontanttjenester

Du kan ikke bruke Folio-kortet til å sette inn eller ta ut kontanter. Verken i minibank eller med kontanttjenester i butikk. Hvis du skal håndtere kontanter, må du bruke en annen tjeneste i tillegg til Folio.

Husk at du kan legge Folio kortet ditt inn i Vipps og betale derfra!

Her er noen alternativer:

Nokas og Loomis

Flere av våre kunder bruker Loomis eller Nokas til kontanthåndtering.

De har blant annet nattsafer plassert over hele landet, sånn at du trygt og enkelt kan levere dine kontanter når som helst. Prisen for kontantinnskudd med nattsafe starter på noen hundrelapper i måneden. Sjekk om det finnes en i nærheten av deg.

Trenger du veksel? Både Loomis og Nokas tilbyr også tjenester for vekslepenger.

Banker og innskuddskort

De fleste banker tilbyr en form for kontanthåndtering. Det kan være lurt å undersøke litt forskjellige steder, også med tanke på priser og gebyrer. DNB tilbyr for eksempel et innskuddskort, som kun brukes til å sette inn kontanter i butikk med.

Husk at det ikke er uvanlig å bruke flere banktjenester til ulike formål i en bedrift. Du kan altså fortsette å bruke Folio der Folio er best, selv om du bruker en annen tjeneste til å håndtere kontanter.

Trenger du veksel? Sjekk gjerne om banken har en filial i nærheten av der du er, så du kan kjøpe veksel derfra hvis du trenger det.