Hopp til innhold

Livsstil-gründeren sier nei til stress med regnskapet

Å drive for seg selv er enklere med Folio, bedriftskontoen med et smartere bedriftskort som fører regnskapet selv. «Jeg har savnet et slikt system! Alt som forenkler regnskap er gull verdt for oss!», sier Torunn Eilertsen Ytrehus. Den tidligere basketspilleren driver Improving Lives AS, et svært vellykket nettbasert program for kosthold og trening, med tusenvis av medlemmer som melder om radikalt forbedret livsstil.

Er du nysgjerrig på Folio? Les mer her!

Utgiftene bokføres fortløpende

«Jeg vil gjerne anbefale Folio videre», sier Torunn. Hun bruker kortet når hun kjøper ting som mat til oppskrifter, videoutstyr eller programvare. Forskjellen på Folio-kortet og et annet bedriftskort, er at du får et push-varsel med en gang penger går ut av kontoen. Trykker du på den, vil du se at Folio vet hva du har kjøpt, hvor og når. Du trenger bare å laste opp kvittering og bidra med litt info. Det tar bare noen sekunder, men det betyr at regnskapet alltid er komplett i Folio.

Bruk bedriftskortet som fører regnskap selv

Med Folio slipper du kvitteringer, utlegg og reiseregninger.

Folio hjelper deg med regnskapet

Hvordan synkronisere Folio med regnskapet?

Du sender Folio-regnskapet til regnskapssystemet ditt, eller du gjør som Improving Lives, som har gitt regnskapsføreren direkte tilgang til Folio. Da er det bare for regnskapsfører å hente ut det som trengs. Dette sparer dem begge for mye arbeid med kvitteringer, telefonsamtaler, manglende bilag, kategorisering og punching i Excel.

Den ultimate oversikten

Du har et kort og en app, istedenfor hauger med kvitteringer og styr med reiseregninger og utlegg. Ingen kjøp går under radaren, og du trenger ikke huske på hvor pengene dine blir av selv.

«Jeg synes Folio fungerer veldig bra. Det er enkelt å bruke, og utrolig bra med oversikten og kontrollen man får over økonomien», sier Torunn.

Følg Improving Lives på Instagram!

Bruk bedriftskortet som fører regnskap selv

Med Folio slipper du kvitteringer, utlegg og reiseregninger.

Bestill Folio