Hopp til innhold

Folio + Fiken

Bruker du Folio og Fiken sammen gjør regnskapet (nesten) seg selv!

Nå kan du nemlig koble sammen bedriftskontoen din fra Folio til regnskapssystemet Fiken.

Da trenger du ikke lenger lete etter, rydde i, eller sende informasjon mellom systemer. Grovjobben med regnskapet skjer automatisk, og alt om dine kjøp i Folio lagres automatisk under Banktransaksjoner i Fiken.

Bruker du allerede Fiken og Folio? Bestill integrasjonen her

Integrasjonen er inkludert i alle Folios abonnementer. Folio dekker også kostnaden på 59 kr/mnd for modulen i Fiken!

Rett inn i regnskapet

Vi gjør betaling og bokføring til én handling, så du sparer tid. Når du bruker Folio, sendes all informasjonen om dine bankbevegelser rett inn på riktig hylle i Fiken!

  • Ingen forsinkelser Du får et Visa-kort, og en nettbank som sender alt av informasjon til Fiken i sanntid!
  • Ingen tapte kvitteringer Kvitteringer, bankutskrifter, og alt du har lagt inn i Folio havner automatisk i Fiken. Du får et push-varsel i Folio når du må laste opp kvittering, sånn at du ikke rekker å rote den bort.
  • Ingen småbeløp under radaren Når du bruker Folio-kortet og Fiken sammen, blir det umulig å miste oversikten over hvem som bruker penger på hva. Fiken henter all informasjonen om dine, og ansattes utgifter og inntekter. Ingen trenger å mase etter kvittering eller styre med utlegg og bilagsføring.
  • Lynrask betaling av regninger fra Fiken. Mottar du en faktura i Fiken, kan du betale den med det samme!

Hvordan skaffer jeg meg dette?

Du må ha bedriftskonto fra Folio og regnskapssystem fra Fiken.

Folio dekker bankbehovet til de fleste små bedrifter, og har i tillegg til flere smarte funksjoner for enklere økonomistyring. Hos oss møter du ingen chatboter på kundeservice, men et dedikert team som kun jobber for å gjøre en forskjell for selvstendig næringsdrivende

Skaff deg Folio her

Prøv Fiken gratis i 30 dager her

Vi forplikter oss til forenkling!

Med ny teknologi og en utrettelig vilje til å endre på tunge systemer, deler Folio og Fiken samme visjon: Det skal ikke være vanskelig å drive en liten bedrift. Folio og Fiken vil fortsette å jobbe for at alle kan leve av det de er gode på, uten å snuble i tall, bilag og myndighetenes krav til innlevering.

Dette er bare begynnelsen!

Send oss en e-post om du lurer på noe.