Hopp til innhold

Digitalbyrået har sagt farvel til reiseregninger og kvitteringer

Å lede en bedrift er enklere med Folio, et smartere firmakort som fører regnskap selv. «Jeg setter stor pris på Folio, det fungerer meget godt for oss», sier Christoffer R. Tambirajah. Han er daglig leder i Inligo AS. Et av hovedstadens mest fremadstormende digitalbyråer som driver med alt fra grenseprengede teknologi som VR og AR, til vekstmarkedsføring og digitale produkter for bedrifter.

Er du nysgjerrig på Folio? Les mer her

Utgiftene bokføres fortløpende

«Jeg har ventet på en bankløsning som dette» sier Tambirajah, som selv er mye på farten. Et Folio-kort og en tilhørende app, er alt som skal til for å slippe styr med kvitteringer, utlegg og reiseregninger. For ikke å snakke om tiden og pengene som går med når kaoset skal ordnes opp i. Utover det har Folio alle bankfunksjonene du trenger for å drive en bedrift. En av de mange fordelene, er at ingen kjøp går under radaren, samtidig som du slipper å betale en regnskapsfører for å bokføre hver enkel utgift manuelt.

Følg Inligo AS på Instagram!

«Det jeg opplever som svært positivt, er måten man kan laste opp bilag på, samt legge til beskrivelser, for så å sende det direkte til bilagsmottaket vårt. Dette gjør det veldig enkelt for meg når jeg er ute og reiser», sier Tambirajah.

Bruk bedriftskortet som fører regnskap selv

Med Folio slipper du kvitteringer, utlegg og reiseregninger.

Prøv Folio gratis

Forskjellen på Folio-kortet og et annet bedriftskort, er at du får et push-varsel med en gang penger går ut av kontoen. Trykker du på den, vil du se at Folio vet hva du har kjøpt, hvor og når. Du trenger bare å laste opp kvittering og bidra med litt info. Det tar bare noen sekunder, men det betyr at regnskapet alltid er komplett. Gir du regnskapsføreren din tilgang til selskapets Folio-konto, går resten av seg selv. Folio kan også integreres med de fleste store regnskapssystemene, sånn at du bare kan sende informasjonen dit du vil ha den.

Gi Folio til dine ansatte

«Vi ser allerede på muligheten for å bestille fler kort til ansatte her i Inligo AS», sier Tambirajah.

Kortet fungerer som et kontantkort, og kan ikke overtrekkes. Daglig leder styrer beløpsgrense og har full kontroll på hvor pengene blir av. Dette gjør det helt trygt å gi Folio til ansatte.