Hopp til innhold

Er du daglig leder for en gjeng med rotehuer?

Foto: Priscilla Du Preez, Unsplash

Vi elsker rotehuer, og mener at noen av de smarteste folka du har i bedriften din vil lage kaos i regnskapet ditt uansett. Derfor har vi laget Folio, en smartere bedriftskonto med et genialt firmakort. Ingen trenger å føre reiseregninger, utlegg eller spare på kvitteringer lenger. Kjøpene gjør seg klare for regnskapet, nesten helt av seg selv.

Les om hvordan Inligo AS bruker Folio. Digitalbyrået har kvittet seg med reiseregninger, utlegg og kvitteringer for alltid!

Folio vet hva dere har kjøpt

Alle i bedriften kan få et Folio-kort. Når noen trekker kortet får de et push-varsel som ber dem ta et bilde av kvitteringen og legge til litt info. Det tar bare noen sekunder, men gjør man dette med en gang, vil utgiften bli helt klar for regnskapet. Det betyr at ingen kjøp går under radaren, og ingen trenger å mase på noen.

Bruk bedriftskortet som fører regnskap selv

Med Folio slipper du kvitteringer, utlegg og reiseregninger.

Skaff bedriftskonto fra Folio

Hvordan synkronisere Folio med resten av regnskapet?

Du kan gi regnskapsføren tilgang til Folio, eller sende ferdig bokførte kjøp rett inn i regnskapssystemet! Folio kan kobles til alle de vanlige regnskapssystemene på markedet.

Trygt å gi Folio til ansatte

Folio er et debetkort som ikke kan overtrekkes. Som daglig leder har du full oversikt over alle kjøp i appen. Du kan skru av og på push-varsler når du vil, og enkelt flytte penger mellom kortene. Frihet, fleksibilitet og trygghet gjør hverdagen bedre og mer effektiv for alle.

Bruk bedriftskortet som fører regnskap selv

Med Folio slipper du kvitteringer, utlegg og reiseregninger.

Bestill Folio nå